Bir Annenin gözünden, Düğün ve Doğum Hikayeleri...
Beyaz Penceresinin ardındaki hayatı.
Bir Tutam Mutluluk, Küçük Mutluluklar

Blogta Ara

11 Şubat 2013 Pazartesi

Tuz Yolu :)

İlk etkinliğimiz ile yayındayız artık daha sık görüşeceğiz inş.:) Said paşamızla yaşadıklarımızı günlük gibi buralarda tutacağız.  
Gelelim  ilk etkinliğimize :)
Gerekli malzemelerimiz. Tuz,  tuzla şekiller yapabileceğimiz bir alan ve uygun oyuncaklar.
Biz evdeki masamızda araba yolu yaptık, Minik arabalarla oynadık.İsterseniz siz daha büyük bir alan yapabilirsiniz. Biz bu işi sevdik inş. sizde seversiniz. :)  Fotoğraflamayı unutmuşuz  ama tuzla resimler çizebilirsiniz. Daireler, çiçekler, arabalar artık sizin ve çocuğunuzun  hayal gücünüzü kalmış :)
Not:Tuzu sakın atmayalım. Oynadıktan sonra uygun kaba koyup istediğiniz zaman tekrar 
oynayabilirsiniz ;) 




Beyaz Pencere (m)










Hayata Beyaz Penceremden bakıyor, O Pencerenin ardında yaşıyor, sesleniyorum.Bazen sıkıca kapatıp sevdiklerimle, sıcacık yuvamda gülüyorum,üzülüyorum. Bazen uzun uzun sessizliği dinliyorum.Bazen de dışarıda çocuklarla koşuşturuyorum.

Kul olmanın,Eş olmanın,Anneliğin verdiği sorumluluğunun mutluluğunu yaşıyorum. 

Puantiye den,pastel renklerden,Fotoğraf makinemden , bahçemden, çiçeklerimden, rengarenk şeylerden, bloglar dan vazgeçemiyorum.

En çok baharı ,Yağmuru , Fidelerin, çiçeklerin tohum açmasını, ailemle farklı diyarlarda ,farklı hayatlar yaşayan insanları görmeyi, dünyadaki bütün çocukların gülmesini diliyorum.

En çokta araştırmayı, duyduklarımı uygulamayı,sorularıma cevap bulmayı, paylaşmayı seviyorum. Güzel paylaşımlar yapabilme dileğiyle. 



Artık çocuklarla geçen zamanlardan, pinterest'li paylaşımlardan,mis kokulu yemeklerden,Fikirlerden tasarımlardan daha çok bahsedeceğiz. Beyaz Pencereden Elif. :)

Fotoğraf netten alıntıdır. 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...