Bir Annenin gözünden, Düğün ve Doğum Hikayeleri...
Beyaz Penceresinin ardındaki hayatı.
Bir Tutam Mutluluk, Küçük Mutluluklar

Blogta Ara

23 Aralık 2011 Cuma

Sonbahar yapraklarının Tadını Çıkarmak ..



 Dedemiz yaprakları süpürürken yardım ettik.Paşanın elinden zor aldık süpürgeyi ..Babası gibi çalışkan olacak bu çocuk MaşaAllah ..Bir çocuğun eve bu kadar neşe, mutluluk katacağı bu kadar tahmin etmiyordum.Bana çocukluğumu yeniden yaşatıyor.. Daha mutlu..

 Bizim burda ağaçlar çok, en azından İstanbulun diğer semtlerine göre ;) Evimiz müstakil ve küçük bir bahçesi var.Erik, kayısı, trabzon hurması, ceviz, incir ve dut ağacımız var ..Baharda beyazlıklarına bayılmıyor değilim hani..Birde sonbaharı görseniz..Her rüzgarda yaprakların dökülüşünü izliyorsunuz.. Birde yaprakları temizlemek olmasa :P Burası bol yapraklı sokağımız. Fotoğrafları yüklerken fark ettim, bizim evin orda hiç çekmemişim. Birdahaki sefere iş.;) .



Toprak eşeledik :P

 Yaprakların üstüne yattık ;)
















Annemizden kaçtık ..





 







22 Aralık 2011 Perşembe

 Kısa ama dolu dolu günler yaşıyoruz. Biraz önce Paşayla tahminen 10- 15 dk koşturduk evde, yetmedi yatak da zıpladık.. Bizimki duymasın ama ben çok eğlendim :))Hemen attı kendini uykuya .. Bende aşağıdaki kadar ferah olmasa da, kahverengi  yeşil yastıklı geniş koltuklarımız dayım..:) Postu yazıp işe devam ..Şiii sessiz olalım daha çok işimiz var ;)


      

      ...Kaynak
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...